top of page

Piesakies FIFA21 turnīram

Tuvojās jaunā TF200 e-Līgas sezona, un lai katrs varētu kārtīgi tai sagatavoties, sadarbībā ar FK Lielupe esam nolēmuši aizvadīt bezmaksas FIFA21 turnīru uz PlayStation 4 platformas.


Šoreiz mūsu bezmaksas turnīrs tiks veltīts izlašu spēlēm. Katram dalībniekam tiks piešķirta izlase turnīram, ar kuru viņš centīsies gūt panākumu uz izcīnīt kādu no trīs simboliskajām balvām - 1. vieta saņems 15 EUR, 2. vieta - 10 EUR, bet 3. vieta - 5 EUR.


Komandu sadalījums tiks veikts reglamentā aprakstītajā veidā: katrs no dalībniekiem, aizpildot reģistrācijas veidlapu no visām izlasēm izvēlēsies savu A, B un C izvēli. Tad arī starp tiem, kuri būs izvēlējušies kādu konkrētu izlasi tiks veikta izloze, pēc kuras tiks noteikts, kurš no dalībniekiem spēlēs par kādu no izlasēm. Un tā līdz katrs no dalībniekiem tiks pie savas komandas.


Turnīrs tiks aizvadīts divos posmos: piektdien 16.aprīlī plkst. 19:00 ir plānots uzsākt grupu turnīra izspēli, savukārt svētdien 18.aprīlī plkst. 16:00 – ir paredzētas izslēgšanas spēles un fināls.


Piereģistrēties turnīram varēs līdz 13.aprīlim (ieskaitot).


Pieteikties turnīram un iepazīties ar turnīra reglamentu varat šeit.

0 comments
bottom of page