top of page

Anglijas Premjerlīgā vairākas komandas iesaistās cīņā par piekto vietu


Chelsea izbraukumā nospēlēja neizšķirti ar Southamton -1:1. Chelsea visu spēli dominēja bumbas kontrolē, bet pirmos vārtus spēlē guva tieši mājinieki. 33' minūtē Takumi Minamino izrāvās viens pret viens ar vārtsargu un ar māņkustību precīzi sita vārtos. Šie vārti tika arī mūsu iknedēļas labāko vārtu guvumu topā, ar kuru varat iepazīties šeit.


Chelsea atspēlējās 54' minūtē, kad Meisons Mounts pats nopelnīja vienpadsmit metru soda sitienu un pats arī to realizēja. Vairāk šajā spēlē netika gūti vārti.

Liverpool ar 0:2 savās mājās piedzīvoja sakāvi pret Everton, kas ir pirmā Everton izbraukuma uzvara pār Liverpool šajā gadsimtā. Tādējādi abas komandas šobrīd turnīra tabula dala vienādu punktu skaitu - 40. Pirmie vārti tika gūti spēles 3' minūtē. Precīzs sitiens padevās brazīlim Rišarlisonam. Otrie vārti tika gūti spēles 83' minūtē, kad 11 metru sitienu realizēja Gilfi Sigurdsons. Liverpool bumbas kontrolē dominēja visu spēli, bet nespēja iesist vārtus.


Tikmēr visas četras līdervienības uzvarēja savās spēlēs. West Ham mājās ar 2:1 pieveica Tottenham Hotspur, kas pēdējās sešās spēles ir piedzīvojusi piecus zaudējumus. Leicester City izbraukumā ar rezultātu 1:2 uzvarēja Aston Villa. Manchester City ar 0:1 izbraukumā uzvarēja Arsenal, tādējādi turpinot savu iespaidīgo uzvaru sēriju Premjerlīgā ar 13 uzvarām pēc kārtas. Manchester United savā laukumā uzveica Newcastle - 3:1.

Nākamajā nedēļā interesants duelis būs starp divām Top-4 komandām: Manchester Citu un West Ham. Kā arī Leicester City uzņems Arsenal un Chelsea uzņems Manchester United.


bottom of page