top of page

Atalanta pārspēj Juventus, Inter zaudē punktus


Atalanta uzvaros Juventus komandu ielaužas cīņā par medaļām, Juve riskē palikt arī ārpus Čempionu līgas. Foto - EPA

Itālijas A Sērijas 31. kārtas ietvaros AS Roma ar 3:1 piekāpās Torino, Juventus minimāli zaudēja Atalanta un nokrita uz ceturto vietu, kamēr Atalanta pacēlās uz trešo. Napoli un Inter duelī kaujiniecisks 1:1 neizšķirts.


Turnīra tabulā otrajā vietā esošā AC Milan ar 2:1 mājās minimāli uzveica Genoa. Spēles 13' minūte mājiniekus vadībā izvirzīja Ante Rabičs, kad pēc soda sitiena izsišanas, bumbai atlecot gandrīz ārpus soda laukumam, pirmais pie tās bija Ante Rabičš un uzreiz no gaisa guva skaistus vārtus. Puslaika 37' minūtē viesi izlīdzināja rezultātu, kad pēc stūra sitiena ar galvu precīzs bija Mattia Destro, taču Milan atkal izvirzījās vadībā, kad pēc stūra sitiena šoreiz savos vārtus iesita Gianluka Skamaka. Vēlāk Genoa bija iespēja izlīdzināt rezultātu, taču divu Genoa futbolistu sitienus vārtu rāmi, aizsargi lieliski ar ķermeni atsita un atvairīja vārtus, kad vārtsargs bija izgājis pārāk tālu.

Atalanta mājās ar 1:0 minimāli pieveica Juventus un apsteidza turnīra tabulā. Juventus šinī spēlē nevarēja palīdzēt superzvaigzne Krištianu Ronaldu, kā arī Federiko Bernadeski, toties mājiniekiem nepalīdzēja aizsargs Kristians Romero. Uzvaras vārtus spēles 87' minūtē guva uz maiņu nākušais Ruslans Maļinovskis, kad izcēlās ar skaistu sitienu no tālienes.


Bologna ar 4:1 mājās pārliecinoši pieveica Spezia. Pirmajā puslaikā pa vienam vārtus Bologna labā guva Rikardo Orsolīni un Musa Barovs, taču otrajā puslaikā ar dubli izcēlās Matīass Svanbergs, bet pretiniekiem vienus atspēlēja Ardians Ismajli.


Astoņu vārtu guvumu mačs izvērtās starp Lazio un Benevento, kurā mājinieki uzvarēja ar 5:3. Rezultātu atklāja Fabio Depaoli radījums savos vārtos, taču Benevento iesita vēl vienus savos vārtos, kad 48' minūtē to izdarīja Lorenzo Mantipo. Lazio labā vienus vārtus ar vienpadsmit metru soda sitienu guva Hoakins Korrea, bet dubli pievienoja Čīro Immobile, kurš varēja arī gūt hat-trick, taču 55' minūtē nerealizēja vienpadsmit metru soda sitienu. Benevento labā vārtus guva Marko Sau, ar VAR palīdzību Benito Nikolas Viola un Kamils Kliks.

Nākamajā kārtā gaidāmas divas ļoti interesantas spēles - AS Roma uzņems Atalanta, kamēr Napoli uzņems citu Romas klubu - Lazio. AC Milan uzņems Sassuolo, Juventus aizvadīs spēli pret Parma, bet Inter dosies izbraukumā pie Spezia.

bottom of page