top of page

Inter ar minimālām uzvarām turpina soļot pretī titulam, pārējām līdervienībām arī uzvaras


Inter futbolistu prieki pēc Darmiana vārtu guvuma. Foto - inter.it

AC Milan ar 3:1 izbraukumā pārliecinoši pieveica pirmspēdējā vietā esošo Parma. Jau spēles astotajā minūtē viesi izcēlās ar vārtu guvumu, kad pēc Ibrahimoviča piespēles, Ante Rabiķs apgriežoties sita vārtu kreisajā devītniekā. Puslaika izskaņā Franks Kesjē panāca Milāniešu 2:0 vadību. Otrā puslaika 60' minūtē sarkano kartīti saņēma Zlatans Ibrahimovičs, jo kaut ko nepatīkamu pateica galvenā tiesneša virzienā. Sešas minūtes vēlāk Parma atspēlēja vienus, pēc komandas biedra piespēles ar galvu, vārtus guva Rikardo Galjolo, taču kompensācijas laika ceturtajā minūtē Rafaels Leau guva Milan trešos vārtus. Tikmēr cits Milānas klubs - Inter mājās ar minimālu 1:0 pārspēja Cagliari un turpina soļot pretī titulam. Uzvaras vārtus mača 77' minūtē guva Matteo Darmians.

Juventus mājās ar 3:1 pieveica Genoa. Jāpiemin, ka pagaišo trešdien Juventus aizvadīja trešās kārtas pārcelto maču pret Napoli, kurā uzvarēja ar 2:1. Jau spēles ceturtajā minūtē Dejans Kuluševskis ar lielisku sitienu izvirzīja vadībā mājiniekus. Spēles 22' minūtē Federiko Kjeza ar bumbu ieskrēja Genoa soda laukumā un sita, vārtsargam atvairīt bumba atlēca pie Krištianu Ronaldu, kurš no tuvas distances trāpīja pa vārtu stabu un tālāk bumba atleca pie Alvaro Moratas, kurš sita nekļūdīgi. Otrā puslaika ceturtajā minūtē viesi vienus atguva, kad pēc stūra sitiena, vārtus ar galvu guva Gianluka Skamaka. Spēles 70' minūtē Vestons Makennijs panāca Juve 3:1 vadību, kad guva vārtus izgājienā viens pret vienu ar vārtsargu.


Atalanta izbraukumā ar 3:2 izrāva uzvaru pār Fiorentina. Atalanta pirmo puslaiku pabeidza ar 2:0 vadību, kad ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Duvans Sapata. Jau 13' minūtē Sapata pēc stūra sitiena guva vārtus ar galvu, taču savu otro vārtu guvumu viņš guva spēles 40' minūtē, kad ielauzās brīvs Fiorentina soda laukumā un pārspēja vārtsargu. Jāpiemin, ka abos Sabatas golos piespēlētājs bija Ruslans Malinovskis. Otrajā puslaikā Fiorentina atbildēja ar diviem Dušana Vlahoviča goliem un izlīdzināja rezultātu. 57' minūtē soda laukumā bumba tika piespēlēta pie brīva Vlahoviča, kurš trieca to vārtus. Deviņas minūtes vēlāk Kristians Kuamē izkārtoja lielisku sitiena iespēju Vlahovičam, kurš panāca 2:2, taču četras minūtes vēlāk nesen uz maiņu nākušais Josips Iličičs ar paša nopelnītu vienpadsmit metru soda sitienu izrāva uzvaru Atalanta.

Nākamajā kārtā ir paredzēta Atalanta un Juventus divcīņa, tāpat ļoti aizraujoša spēle ir gaidāma Neapolē, kur vietējā Napoli uzņems līdervienību Inter.

bottom of page