top of page

TautasFutbols.LV maina identitāti

Kustība TautasFutbols.LV atgriežas jaunā identitātē. Līdz ar jauno mājaslapu nāk arī jauns logotips, jaunas idejas, jauni cilvēki un jauni projekti. Ar vienu no tiem daudzi varēja iepazīties jau šovasar - FIFA20 TF200 e-Līga, kuru organizējām sadarbībā ar FK Lielupe. Šī ir dāvana visiem Latvijas futbola līdzjutējiem uz Ziemassvētkiem un Jauno gadu!


Šobrīd TautasFutbols.LV komandas mērķis apvienot Latvijas futbola līdzjutējus vienā portalā, kurā jebkurš varētu iepazīties ne tikai ar Latvijas futbola, bet arī ar galvenajiem pasaules futbola notikumiem vienuviet, kurā varētu iepazīties ar Latvijas aktīvāko futbola cilvēku viedokļiem. Tāpat FIFA21 TF200 e-Līga varētu atgriezties jau nākamā gada sākumā, kā arī vēl daži jaunumi tiek izstrādāti un ceram Jūs ar tiem iepazīstināt jau nākamgad.


TautasFutbols.LV kustības iepriekšējais logotips

Sadaļā Ziņas Jūs varēsiet atrast visaktuālākos jaunumus ne tikai Latvijas futbolā, bet arī uzzināt par svarīgākām ziņām pasaules futbolā.


Sadaļā Viedokļi Jūs gaida lielais sociālais eksperiments - Latvijas futbola sociālā lente, kurā ir apvienoti visi aktīvākie Latvijas futbola cilvēki sociālajos tīklos, kā arī visi jaunumi, kuros ir ievadīti tēmturi ar Latvijas līgu nosaukumiem, Latvijas Futbola federāciju utml.


Bet sadaļā Par mums Jūs varat iepazīties ar Kustības dibinātājiem un esošiem tās komandas locekļiem.


Lai izdodas mūsu ceļš uz panākumiem kopā! Laimīgu 2021.gadu!

0 comments
bottom of page