top of page

Visi līderi paklūp, Marseille pēc ilga pārtraukuma atgriežas Eirokausu zonā


Marseille ielaužas cīņā par Eirokausiem. Foto - OM.fr

Francijas Ligue 1 29. kārtas ietvaros Lyon tikai kompensācijas laikā izrāva neizšķirtu pret Reims. PSG piedzīvoja sakāvi mājās, bet spēles laikā Anhels Di Marija uzzināja nepatīkamus jaunumus, kā arī pēc spēles -Markinjess.


Marseille ielauzās TOP pieciniekā ar uzvaru pār Brest. Jāpiemin, ka šo trešdien Marseille aizvadīja 22. kārtas pārcelto maču, kurā mājās uzvarēja Stade Rennais - 1:0. Pirmie vārti spēlē tika gūti pirmā puslaika izskaņā, kad precīzs sitiens padevās Arkadiusam Miliham. Otrā puslaika 71' minūtē pēc standartsituācijas Lilians Brasjē ar galvu sitot panāca izlīdzinājumu. Marseille izrāva uzvaru tikai pašās spēles beigās, kad precīzs bija Florians Tovēns, bet kompensācijas laika otrajā minūtē trešos vārtus savas komandas labā guva Mikels Kizanss.

Divu līdervienību duelī Monaco uzņēma čempionāta līderi Lille un nospēlēja 0:0 neizšķirti. 21' minūte mājinieki iesita vārtus, bet izmantojot VAR palīdzību, tie netika ieskaitīti, jo Visams Ben Jeders atradās aizmugures stāvoklī. Visu spēli vairāk uzbruka Monaco un dominēja ar 63% bumbas kontroli, bet vārtu rāmi pa visu spēli trāpīja tikai četras reizes, kamēr pretinieki divas.


PSG mājās piedzīvoja sakāvi pret Nantes - 1:2. PSG nevarēja palīdzēt Neimars, Mozes Kīns, Andres Errers un Alesandro Florenci, bet šī spēle izcēlās ar to, ka Di Marijas un Markinjesa mājas tika aplaupītas. Anhela Di Marijas ģimene tika turēta par ķīlniekiem. Vispirms uzzināja šo ziņu galvenais treneris Maurisio Pačetino un uzreiz paziņoja to Anhelam Di Marija, kurš uzreiz spēles 62' minūtē tika nomainīts, lai dotos uz savām mājām. Markinjess aizvadīja pilnu maču un uzzināja to tikai pēc mača. Viņa māte un tēvs tobrīd atradās īpašumā un arī bija ķīlnieki, kamēr notika laupīšana. Policija sākusi izmeklēšanu par abām laupīšanām, un PSG piedāvājusi jebkāda veida palīdzību saviem futbolistiem un viņu ģimenēm. Pirmie vadībā izvirzījās PSG, kad 42' minūtē vārtus guva Julians Drakslers, bet otrā puslaika 59' minūtē rezultātu atspēlēja Randals Kolo un spēles 71' minūtē uzvaras vārtus guva Mozes Simons.

Nākamajā kārtā svarīgs duelis būs starp Lyon un PSG.

bottom of page